vlcsnap-2023-03-08-15h42m50s2973
vlcsnap-2023-03-08-15h43m13s6922
vlcsnap-2023-03-08-15h43m22s9552
previous arrow
next arrow
20230214_120326_.jpg
tv-lift-keuken.jpg
20230223_1022101.jpg
TV Lift

Verberg uw tv met de tv-lift van tvliftboy

Met onze geavanceerde televisieliften laat u uw flatscreen-tv uit het zicht verdwijnen als die niet wordt gebruikt. Met tvliftboy werkt u op een stijlvolle manier uw scherm weg in de vloer, de wand, het plafond of in een mooi (op maat gemaakt) designmeubel. Zo heeft u nooit meer een storend groot zwart vlak in de kamer als de televisie uit staat. tvliftboy brengt de sfeer terug in huis.

TV alleen zichtbaar als u kijkt

Verborgen in een tv-meubel plaatst u uw televisie waar u maar wilt. Te vaak wordt de inrichting van een woonkamer bepaald door de plek van de televisie. Begrijpelijk, want zoveel geschikte plaatsen zijn er meestal niet om een flatscreen-tv neer te zetten of op te hangen. Anders wordt dat wanneer de televisie alleen zichtbaar is wanneer u hem gebruikt. Zo ontstaat meer vrijheid bij het inrichten en kan de ruimte beter worden benut. tvliftboy levert hoogwaardige televisieliften die u in staat stellen uw ideale inrichting te verwezenlijken.

Image
Meubel met horizontale tvlift gerealiseerd door GebroedersBosma

Topkwaliteit tv-lift van Nederlandse bodem

tvliftboy levert topkwaliteit. Met onze elektrisch aangedreven televisieliften kunt u alle variabelen afstemmen op uw eigen wensen; de plaats, kijkafstand, hoogte en kijkhoek van de tv bepaalt u zelf. Anders dan bij een standaard tv-beugel zijn de mogelijkheden met een lift van tvliftboy veel uitgebreider. Onze liftsystemen zijn gemakkelijk te installeren en geschikt voor een hele range aan scherm afmetingen.

Foto: Meubel met horizontale tvlift gerealiseerd door GebroedersBosma

Televisieliften voor particulieren en bedrijven

Onze televisieliften zijn geschikt voor woningen, hotels en kantoren, maar ook voor jachten en campers of op andere plekken waar de televisie stijlvol weggewerkt mag worden. Wij leveren zowel aan zakelijke afnemers als aan particulieren. tvliftboy werkt samen met interieurarchitecten, meubelmakers, interieurbouwers en installateurs.

Image

Vragen over onze producten?

Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. We beantwoorden uw vragen graag!

Kom naar onze showroom!

In onze showroom kunnen we u alle modellen laten zien en de mogelijkheden bespreken. Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in. Graag tot ziens!

Volg ons

Voor meer filmpjes en informatie volg onze social kanalen.

Snel naar..

Over ons

tvliftboy is een Nederlands bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het bedenken, ontwerpen en bouwen van televisieliften...

Telefoon: +31 (0)182 - 388 551
E-mail: info@tvliftboy.nl

Schnell zu ..

über uns

tvliftboy ist ein holländisches Unternehmen und entwickelt und produziert elektrisch angetriebene Fernseherlifte.

Telefoon: +31 (0)182 - 388 551
E-mail: info@tvliftboy.nl

Quick link to...

About us

tvliftboy is a Dutch based company specialised in the design and the manufacturing of television lifts.

Rápido para ...

Quienes Somos

tvliftboy es una empresa holandesa que se ha dedicado plenamente a la concepción, el diseño y la construcción de elevadores de televisión.

© 2023 tvliftboy | website: WEBJONGENS